Armstrong DL-202 mekaaninen koodilukko

Armstron DL-202 mekaaninen koodilukko

Innovatiivinen ja turvallinen kalustelukko

Armstrong DL-202 on innovatiivinen, mekaaninen, 4-numeroisella koodilla toimiva kalustelukko, johon on saatavissa myös erikoistilauksena käyttäjäkohtainen avain. Lukon erikoisuus on sen automaattisesti nollautuvat koodirullat; koodirulla sekoittuu automaattisesti kun lukon väännin käännetään ”auki”-asentoon. Lukon ja oven ollessa auki, lukosta ei voi nähdä käytettyä koodia, ja väärinkäytön mahdollisuus pienenee. Lisäksi lukko jää automaattisesti lukkoon kun se käännetään ”lukossa” asentoon.  Nämä ominaisuudet tekevät lukosta erityisen turvallisen julkisella paikalla käytettäessä.

Hallinnalla on käytössään yleisavain, jolla lukko saadaan avattua ongelmatilanteissa. Kadonnut koodi selvitetään lukon takaosasta.

Lukko soveltuu puu- ja metallikalusteisiin ja siitä on saatavilla mallit sekä 1-3 mm että 16-22 mm ovipaksuuksille. Lukon metallinen rakenne takaa jämäkän käyttökokemuksen, jonka lisäksi se on toimintavarma.

Armstrong DL-202 soveltuu erityisesti koulujen oppilaskaappeihin sekä henkilökunnan säilytyskaappeihin. Lukosta on saatavilla sekä oikea- että vasenkätiset mallit.

Tutustu myös muihin mekaanisiin kalustelukkoihimme täällä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna