Esmart Classic PT300

Esmart Classic PT300

Esmart Classic PT300 on fyysisellä näppäimistöllä varustettu RFID- ja koodilukko. Lukko voidaan asettaa avautumaan joko pelkällä koodilla tai RFID-tunnisteilla, tai molemmilla avaamismenetelmällä samanaikaisesti. Lukko voidaan asettaa toimimaan jo käytössäsi olevilla RFID-tunnisteilla, kuten kulkuavaimilla*.

Lukot voidaan asettaa myös niin sanottuun Read-Only-tilaan, jossa se hyväksyy avaimeksi minkä tahansa 13.56MhZ Mifare-tunnisteen. Tällöin avaimena voidaan käyttää esimerkiksi käyttäjän omaa etäluettavaa pankki- tai bussikorttia!

Jokainen lukko on itsenäinen yksikkönsä, joka toimii neljällä AA-paristolla. Näin ollen lukot eivät ole riippuvaisia ulkoisista virta- tai tietolähteistä, jolloin ne toimivat myös sähkö- ja tietoliikennekatkosten aikana.

Lukko toimii 13.56 MhZ ISO 14443 Type A (Mifare)-RFID-protokollalla.

Lukon runko on iskun- ja vedenkestävää polykarbonaattia ja sen telki on valmistettu metallista. Lukot eivät edellytä verkkoyhteyttä toimiakseen.

 

Laajat toiminnot mahdollistavat lukkojen räätälöinnin juuri tarpeisiisi sopiviksi

Lukkojen hallinta ja toimintojen on helppoa; toiminnot viedään lukoille erillisillä ohjelmointikorteilla. Asetukset ladataan kortille tietokoneohjelmistolla ja siirretään lukolle käyttämällä korttia lukon läheisyydessä. Myös lukkojen päivittäinen hallinta, kuten avaaminen ongelmatilanteissa, tapahtuu hallintakorttien avulla.

 

Esmart-lukkojen käyttö- ja hallintatoiminnot ovat monipuoliset:

  • Voit määrittää avaimen toimimaan joko ainoastaan tietyllä lukolla (kiinteä tila) tai millä tahansa vapaista lukoista (vierailijatila)
  • Voit määrittää max. 8 avainta toimimaan yhdellä kaapilla samanaikaisesti (kiinteässä tilassa)
  • Voit määrittää yhden avaimen toimimaan max. 5 lukolla samanaikaisesti
  • Voit määrittää lukon käytölle aikarajoituksen
  • Voit asettaa lukoille ajastetun aukaisun viikkokalenterista haluttuun aikaan.
  • Kadonneen avaimen käytöstä poistaminen onnistuu hetkessä.
  • Voit tarkastella lukkojen käyttöhistoriaa ja paristojen varaustasoa.

 

Esmart Ultra-mallin lukot voidaan laajentaa etähallittaviksi, jolloin lukkojen tarkkailu- ja hallintatoimet voidaan tehdä etänä. Classic-mallin lukoissa ei ole mahdollisuutta etähallinnan käyttöönottamiseen. Esmart Ultra-mallin lukot löydät täältä!

 

*) Tarkista kulkuavaimesi sirutyyppi, sillä se voi vaikuttaa lukitusjärjestelmään yhdistämiseen.