e-Smart Ultra PT300

Esmart Ultra PT300

e-Smart PT300 Ultra on fyysisellä näppäimistöllä varustettu RFID- ja koodilukko. Lukko voidaan asettaa avautumaan joko pelkällä koodilla tai RFID-tunnisteilla, tai molemmilla avaamismenetelmällä samanaikaisesti. Lukko voidaan asettaa toimimaan jo käytössäsi olevilla RFID-tunnisteilla, kuten kulkuavaimilla (*.

Lukot voidaan asettaa myös niin sanottuun Read-Only-tilaan, jossa se hyväksyy avaimeksi minkä tahansa 13.56MhZ Mifare-tunnisteen. Tällöin avaimena voidaan käyttää esimerkiksi käyttäjän omaa etäluettavaa pankki- tai bussikorttia!

Jokainen lukko on itsenäinen yksikkönsä, joka toimii neljällä AA-paristolla. Näin ollen lukot eivät ole riippuvaisia ulkoisista virta- tai tietolähteistä, jolloin ne toimivat myös sähkö- ja tietoliikennekatkosten aikana.

Lukko toimii 13.56 MhZ ISO 14443 Type A (Mifare)-RFID-protokollalla. Lukon runko on iskun- ja vedenkestävää polykarbonaattia ja sen telki on valmistettu metallista.

Tehokas lukkojen hallinta etähallinnan avulla

e-Smart Ultra PT300 voidaan laajentaa etähallittavaksi yhdistämällä lukot erillisiin AP200-tukiasemiin. Tämä ominaisuus on valinnainen, eli sitä ei ole pakko ottaa käyttöön asennusvaiheessa. Mikäli et tarvitse etähallintaominaisuutta, katso myös Esmart Classic-mallin lukkomme, joissa ei ole etähallintaominaisuutta. Huomioithan valintaa tehdessäsi kuitenkin myös lukituskohteesi tulevaisuuden tarpeet; Classic-mallin lukkoja ei voida laajentaa etähallittaviksi jälkeenpäin.

Etähallinta mahdollistaa lukkojen tehokkaan ja keskitetyn hallinnoimisen myös toisaalta:

 • Lukon nykytilan seuraaminen
 • Avaaminen ja blokkaaminen ongelmatilanteissa
 • Lukon virtatason tarkistaminen
 • Käyttöhistorian seuraaminen
 • Voit ohjata joko yksittäisiä tai kaikkia lukkoja samanaikaisesti.
 • Etähallinta toimii AP200-tukiaseman välityksellä, joka siirtää jatkuvasti tietoa lukon ja päätelaitteesi välillä.
Monipuoliset toiminnot

Lukkojen toimintojen määrittäminen on helppoa; toiminnot viedään lukoille erillisillä ohjelmointikorteilla. Asetukset ladataan kortille tietokoneohjelmistolla ja siirretään lukolle käyttämällä korttia lukon läheisyydessä. Myös lukkojen päivittäinen hallinta, kuten avaaminen ongelmatilanteissa, tapahtuu hallintakorttien avulla.

e-Smart-lukkojen käyttö- ja hallintatoiminnot ovat monipuoliset:

 • Voit määrittää avaimen toimimaan joko ainoastaan tietyllä lukolla (kiinteä tila) tai millä tahansa vapaista lukoista (vierailijatila)
 • Voit määrittää max. 8 avainta toimimaan yhdellä kaapilla samanaikaisesti (kiinteässä tilassa)
 • Voit määrittää yhden avaimen toimimaan max. 5 lukolla samanaikaisesti
 • Voit määrittää lukon käytölle aikarajoituksen
 • Voit asettaa lukoille ajastetun aukaisun viikkokalenterista haluttuun aikaan.

(* Tarkista kulkuavaimesi sirutyyppi, sillä se voi vaikuttaa lukitusjärjestelmään yhdistämiseen

Tallenna

Tallenna

Tallenna