Armstrong SDWC-MC207K RFID-kalustelukko

Kategoria: Elektroniset lukot
Ominaisuudet: 125, 207, armstrong, desfire, elektroninen lukko, kalustelukko, metallirunko, mifare, paristokäyttöinen, rfid-lukko, SDWC-MC207K

Armstrong SDWC-MC207K on perinteinen, metallirunkoinen, elektroninen RFID-lukko, jonka etuosan lukijaa voidaan käyttää myös vetimenä. Se on optimaalinen valinta, jos kalusteet ovat suuria tai käyttöympäristö erityisen kuluttava.

Lukosta on saatavilla kahta erilaista mallia:

  • 13,56 MHz -taajudella toimiville Mifare-tunnisteille tarkoitettu malli
  • 125 kHz -taajuudella toimiville tunnisteille tarkoitettu ”low-frequency”-malli

Mifare-mallia voidaan käyttää useimmilla etäluettavilla maksu- ja bussikorteilla.

Lukosta on saatavana myös SDWC-MC507K-malli, joka on muuten samanlainen, mutta se on muovirunkoinen. Se sopii kohteisiin, joissa lukko ei joudu valtavalle kulutukselle.

Armstrong 207 rfid-lukko toimii kolmella kappaleella AAA-paristoja. Se on itsenäinen yksikkö, joten se ei ole riippuvainen ulkoisista virta- tai tietolähteistä, eikä sen toiminta häiriinny tietoliikenne- tai sähkökatkosten vuoksi.

Lukko voidaan asentaa 16-30 mm ovipaksuuksiin. Lukon etuosan asennushalkaisija on 19 mm, joten se voidaan asentaa myös jälkiasennuksena kyseisen kokoisiin reikiin.

Helppo hallittavuus, monipuoliset toiminnot

Hallinnalla on käytössään yleisavainkortti, jolla voidaan myös opettaa käyttäjäkortteja lukoille. Voit määrittää yhdelle lukolle jopa 50 samanaikaista avainta. Voit asettaa lukon vierailijatilaan, jolloin kuka tahansa voi ottaa vapaan kaapin käyttöönsä tai kiinteään tilaan, jossa lukko toimii ainoastaan sille määritellyillä avaimilla. Lukossa on hälytys vähäisestä paristojen tasosta. Mikäli paristot tyhjenevät, lukko jää automaattisesti auki.

Katso myös Armstrong SDWS-BK5100 jonka etuosa näyttää vapaan ja varatun kaapin yhdellä silmäyksellä.

Kysy lisää tuotteesta ja sen ominaisuuksista

    Tutustu myös