Armstrong SDWS-BK501 -liukuovilukko

Kategoria: Elektroniset lukot
Ominaisuudet: 125, 501, armstrong, bk501, desfire, elektroninen lukko, kalustelukko, koodilukko, liukuovilukko, mifare, muovirunko, piilolukko, rfid-lukko, SDWS-BK501

Armstrong SDWS-BK501 -liukuovilukko on elektroninen RFID-lukko, joka asennetaan liukuoven takapuolelle niin, ettei sen etupuolelle jää näkyviä jälkiä. Lukko lukee RFID-tunnisteen ovimateriaalin läpi.

Lukkoa on saatavilla kahdella eri taajuudella:

  • 13,56 MHz taajudella toimiville Mifare-tunnisteille tarkoitettu malli
  • 125 kHz-taajuudella toimiville tunnisteille tarkoitettu ”low-frequency”-malli

Mifare-mallia voidaan käyttää useimmilla etäluettavilla maksu- ja bussikorteilla.

Armstrong SDWS-BK501 liukuovilukko toimii kolmella kappaleella AAA-paristoja. Se on itsenäinen yksikkö, joten se ei ole riippuvainen ulkoisista virta- tai tietolähteistä, eikä sen toiminta häiriinny tietoliikenne- tai sähkökatkosten vuoksi. Lukko voidaan asentaa 16-30 mm ovipaksuuteen.

Hallinnalla on käytössään yleisavainkortti, jolla voidaan myös opettaa käyttäjäkortteja lukoille. Voit määrittää yhdelle lukolle jopa 50 samanaikaista avainta. Voit asettaa lukon vierailijatilaan, jolloin kuka tahansa voi lukita vapaan kaapin tai kiinteään tilaan, jossa lukko toimii ainoastaan sille määritellyillä avaimilla. Lukossa on hälytys vähäisestä paristojen tasosta. Mikäli paristot tyhjenevät, lukko jää automaattisesti auki.

Katso myös Armstrong SDWS-BK5100 jonka etuosa näyttää vapaan ja varatun kaapin yhdellä silmäyksellä.

Kysy lisää tuotteesta ja sen ominaisuuksista

    Tutustu myös