Armstrong DL-202 -kalustelukko

Kategoria: Mekaaniset lukot
Ominaisuudet: 202, armstrong, dl202, kalustelukko, koodilukko, mekaaninen, metallirunko, numerolukko

Armstrong DL-202 on innovatiivinen, mekaaninen, 4-numeroisella koodilla toimiva kalustelukko, johon on saatavissa myös erikoistilauksena käyttäjäkohtainen avain. Lukon erikoisuus on sen automaattisesti nollautuvat koodirullat; koodirulla sekoittuu automaattisesti kun lukon väännin käännetään ”auki”-asentoon. Lukon ja oven ollessa auki, lukosta ei voi nähdä käytettyä koodia, joten väärinkäytön mahdollisuus pienenee. Lisäksi lukko jää automaattisesti lukkoon kun se käännetään ”lukossa” asentoon. Nämä ominaisuudet tekevät lukosta erityisen turvallisen julkisella paikalla käytettäessä.

Hallinnalla on käytössään yleisavain, jolla lukko saadaan avattua ongelmatilanteissa. Kadonnut koodi selvitetään lukon takaosasta.

Lukko soveltuu puu- ja metallikalusteisiin ja siitä on saatavilla mallit sekä 1-3 mm että 16-22 mm ovipaksuuksille. Lukon metallinen rakenne takaa jämäkän käyttökokemuksen, jonka lisäksi se on toimintavarma.

Armstrong DL-202 soveltuu erityisesti koulujen ym. henkilökunnan säilytyskaappeihin. Lukosta on saatavilla sekä oikea- että vasenkätiset mallit.

Lukkoa on saatavana sekä mustana että hopeisena.

Kysy lisää tuotteesta ja sen ominaisuuksista

    Tutustu myös