Prosella CL822 -kalustelukko

Kategoria: Mekaaniset lukot
Ominaisuudet: cl, cl822, kalustelukko, koodilukko, mekaaninen, metallirunko, numerolukko

Monipuolinen ja helppokäyttöinen numerolukko

Prosella CL822 on nelinumeroinen, käyttäjälleen avaimeton koodilukko. Lukosta on saatavilla useita eri värejä ja väriyhdistelmiä. Värivaihtoehdoilla voit luoda erottuvan säilytyskokonaisuuden tai vaihtoehtoisesti valita hillityn värin, jonka ansiosta tilan design säilyy hillittynä.

Lukko voidaan asettaa vierailijatilaan, jossa koodi voidaan vaihtaa jokaisen avauskerran välillä tai kiinteään tilaan, jossa koodi pysyy samana niin kauan, kunnes käyttäjä muuttaa sen.

Unohtunut koodi voidaan selvittää joko palautusvaimella tai erillisellä koodinhakutyökalulla.

Laajat asennusvaihtoehdot

Lukosta on saatavilla omat mallit puulle, lasille ja metallille. Eri materiaaleille on saatavilla omat asennuskehykset, joiden avulla lukko voidaan integroida erilaisiin ovimateriaaleihin ja -paksuuksiin.

Lisäksi lukosta on useita erilaisia vaihtoehtoja lähes kaikkiin toimistokalustemalleihin, kuten vetolaatikostoihin ja rulo-oviin. Liukuoviin on saatavilla vastaavilla ominaisuuksilla varustettu Prosella CL824-malli.

Lukosta on saatavilla sekä vasen- että oikeakätiset pysty- ja vaakamallit sekä myös metallinen versio mikä on tarkoitettu kohteisiin, missä lukon pitää kestää kovempaa käyttöä.

Prosella CL822 koodilukko voidaan asentaa seuraaviin ovipaksuuksiin:

Metalliovi: 0,6-1mm
Puuovi: 4-12mm sekä 16-36mm
Lasiovi: 4-12mm

Prosella CL822 on ulospäin aukeaville oville, liukuoville on saatavilla vastaavilla ominaisuuksilla varustettu malli, Prosella CL824.

Kysy lisää tuotteesta ja sen ominaisuuksista

    Tutustu myös