1. Etusivu
  2. Elektroniset lukot
  3. Armstrong SDWC-BK5100 RFID-kalustelukko

Armstrong SDWC-BK5100 RFID-kalustelukko

Kategoria: Elektroniset lukot
Ominaisuudet: 5100, armstrong, desfire, elektroninen lukko, kalustelukko, mifare, muovirunko, paristokäyttöinen, rfid-lukko, sdwc-bk5100

Armstrong SDWC-BK5100 on moderni, metallirunkoinen, elektroninen RFID-lukko, jonka etuosan lukijaa voidaan käyttää myös vetimenä. Lukijasta näkee helposti suoraan, onko kaappi varattu vai vapaa: vapaan kaapin lukija on ylhäällä paljastaen vihreän osan lukijan varressa, kun taas varatun kaapin lukija on vetäytynyt sisemmäksi (ks. kuvat).

Armstrong SDWC-BK5100:a voidaan käyttää useimmilla etäluettavilla maksu- ja bussikorteilla.

Lukko toimii kolmella kappaleella AAA-paristoja. Se on itsenäinen yksikkö, joten se ei ole riippuvainen ulkoisista virta- tai tietolähteistä, eikä sen toiminta häiriinny tietoliikenne- tai sähkökatkosten vuoksi.

Lukon etuosan asennushalkaisija on 30 mm.

Helppo ja selkeä käytettävyys, monipuoliset toiminnot

Hallinnalla on käytössään yleisavainkortti, jolla voidaan myös opettaa käyttäjäkortteja lukoille. Voit määrittää yhdelle lukolle jopa 50 samanaikaista avainta. Voit asettaa lukon vierailijatilaan, jolloin kuka tahansa voi ottaa vapaan kaapin käyttöönsä tai kiinteään tilaan, jossa lukko toimii ainoastaan sille määritellyillä avaimilla. Lukossa on hälytys vähäisestä paristojen tasosta. Mikäli paristot tyhjenevät, lukolle voidaan syöttää varavirtaa lukijassa olevan portin kautta.

Tutustu myös

Valikko